LGMG är en del av företaget Lingong Machinery Group som grundades 1972. Lingong Machinery Group är en enorm grupp för produktion av byggmaskiner och är ett av de största företagen i världen inom branschen. Koncernen består av 3 kärnföretag varav LGMG är ett av dessa 3. I samma grupp har vi Sandvik och Volvo, där de senare också har varit involverade i utveckling och testning av deras liftar.

Lingong Machinery Group täcker huvudsakligen fem sektorer: byggmaskiner, gruvdrift, liftar, specialmaskiner och komponentproduktion.

Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co., Ltd. (Förkortat LGMG), ligger i Jinan, Shandong provinsen. Som ett helägt dotterbolag till Lingong Group är LGMG en av Kinas största och mest professionella lifttillverkare.

Deras sortiment täcker ett komplett sortiment av saxliftar och bomliftar. Produkterna tas emot väl över hela världen och har nått mer än 80 länder och regioner runt om i världen. Försäljningsvolymen för liftar rankades som nummer 1 på hemmamarknaden under två år i rad. Detta bidrog till att LGMG rankades som den snabbast växande tillverkaren i världen.

Med grundandet av LGMG Europe och LGMG Nordamerika 2018 och 2019 kunde LGMG erbjuda ett bättre distributions- och servicenätverk för sina globala kunder. LGMGs ambition är att bli en internationell ledare inom maskinindustrin och håller fast vid sin tillväxt filosofi ”Effektivitet och högteknologi gäller” och servicekonceptet ”Bra service vinner alltid”.

LGMG har högt fokus på att tillhandahålla bästa service och ha en komplett produktionslinje som ger bra lösningar och större värde för kunden. På detta sätt strävar LGMG hela tiden efter att erbjuda säkrare, mer miljövänliga, mer tillförlitliga och effektiva produkter för alla kunder.

Avancerat testprogram

Under tillverkningen av varje LGMG-lift testas maskinen noggrant på fabriken innan de kommer ut på marknaden. Liftarna går igenom ett avancerat kvalitetsprogram där bland annat rörelser testas över 100 000 gånger! Detta testas i deras utvecklingscenter, som de äger tillsammans med Volvo och Sandvik..

Hög säkerhet – ökad komfort

Liftarna är utrustade med en helt digital lutningssensor som ger ökad säkerhet och ger användaren stor säkerhet på jobbet.
Styvt och massivt stål i saxen och dess fogar gör det bekvämare för användaren även i stora höjder.
LGMG har utvecklat en bra och säker drift i full höjd så att du kan effektivisera ditt arbete även i full höjd.

Robust konstruktion – förstärkt arbetsplattform

Genom lång utveckling och avancerade tester har många betydande förbättringar gjorts.
Detta gäller särskilt utvecklingen av kvalitet i alla leder och fogar i saxen.
Liftarna är byggda av högkvalitativt stål, så att saxen blir styvare, ger större precision och längre livslängd.

Elektroforetisk kvalitetslack

Varje LGMG-lift sprutas med miljövänlig kvalitetsfärg. Färgen är elektroforetisk, vilket säkerställer hög korrosionsbeständighet. Detta ger liften ett långvarigt bra utseende och förhindrar rost i mycket stor utsträckning.
Invändig målning av saxen förhindrar osynlig rostskada.

LGMG har över tid fått flera decenniers erfarenhet av produktion av liftar, där kvalitet, säkerhet, miljö och effektivitet har varit i fokus från början.

Ådalen Truck AS – Återförsäljare i Norge
Ådalen Truck As tog de första liftarna från LGMG 2017, och placerade dem direkt i hyresparken för att ge dem det tuffaste och svåraste testet marknaden kunde ge!
Resultatet överträffade alla förväntningar och två år senare startade vi som återförsäljare av LGMG i Norge.

Ådalen Truck har en lång erfarenhet inom branschen och har sedan bolaget startade sålt och hyrt ut liftar till alla branscher. Vi har sett mycket, både bra och dåliga, och vet att med våra liftar från LGMG kan vi garantera att våra kunder får en positiv upplevelse!

Kontakt information

Adresse

Besöksadress:

Ådalen AB
Doterödsvägen 25
444 32 Stenungsund

Postadress:

Ådalen AB
Doterödsvägen 25
444 32 Stenungsund

Kontakta oss