Servicepartner

Servicebröderna – servicetekniker med lång erfarenhet!

Med Servicebrödernas bas i Mölndal (Göteborg) erbjuder vi våra tjänster i hela landet. Med över 20 års erfarenhet inom felsökning av el och hydraulik, reparationer och framförallt service på liftar kan vi med säkerhet påstå att Servicebröderna är experter inom området. Era liftar är i trygga händer hos Servicebröderna!

Stor vikt på dina liftar

Servicebröderna är medvetna om att liftar utgör en betydande investering. Därför lägger vi stor vikt vid dig som kund och dina liftar. Vi förstår att du behöver ha dina liftar i drift så snart som möjligt. Därför är det av yttersta vikt att genomföra regelbunden service och noggranna kontroller för att förebygga eventuella problem eller skador innan de blir kostsamma. Slitage är ibland svårt att upptäcka med blotta ögat, och vi är medvetna om detta.

Lång erfarenhet och kompetenta servicetekniker

Vi är väl medvetna om att liftar inte alltid behandlas skonsamt på arbetsplatserna. Därför är det av största betydelse att de får den kompetenta och kunniga servicen de behöver om de någonsin behöver reparation, service eller reservdelar. Hos oss hittar du experter på liftar som kommer till dig och utför alla typer av arbete på plats.

Kontakta Servicebröderna:

Adress:
Möbelgatan 3
431 33 Mölndal Göteborg

Andra servicepartners:

Har du frågor eller behöver prata med oss?

Hör av dig nu!