LGMG ligger under företaget Lingong Machinery Group som grundades 1972. Lingong Machinery Group är en enorm koncern för tillverkning av entreprenadmaskiner och är ett av de största företagen i världen inom branschen. Koncernen består av 3 kärnbolag varav LGMG är ett av dessa 3. I samma koncern har vi Sandvik och Volvo, där de sistnämnda även varit delaktiga i utveckling och testning av deras liftar.
Lingong Machinery Group täcker huvudsakligen fem sektorer: anläggningsmaskiner, gruvdrift, liftar, specialmaskiner och komponenttillverkning.
Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co., Ltd. (LGMG förkortas), ligger i Jinan, Shandong-provinsen. Som ett helägt dotterbolag till Lingong Group är LGMG en av Kinas största och mest professionella lifttillverkare.
Deras sortiment omfattar ett komplett sortiment av saxliftar och bomliftar. Produkterna har mottagits väl över hela världen och har nått mer än 80 länder och regioner världen över. Försäljningsvolymen för liftar rankades som nummer 1 på hemmamarknaden under två år i rad. Detta hjälpte LGMG att rankas som den snabbast växande tillverkaren i världen. Under 2019 hade de en tillväxt på 74,9 %.

Med etableringen av LGMG Europe och LGMG North America 2018 och 2019 kunde LGMG erbjuda ett bättre distributions- och servicenätverk för sina globala kunder. LGMG’s ambition är att bli en internationell ledare inom maskinindustrin och håller fast vid sin tillväxtfilosofi ”Efficiency and Hi-Tech apply” och servicekonceptet ”Bra service vinner alltid”.
LGMG har stort fokus på att ge den bästa servicen och ha en komplett produktionslinje som ger bra lösningar och större värde för kunden. Det är så LGMG strävar efter att alltid erbjuda säkrare, miljövänligare, mer pålitliga och effektiva produkter för alla kunder.

Avancerat testprogram

Under tillverkningen av varje LGMG-lift testas maskinen noggrant på fabrik innan de släpps ut på marknaden. Liftarna går igenom ett avancerat kvalitetsprogram, där bland annat rörelser testas över 100 000 gånger! Detta testas på deras utvecklingscenter som de äger tillsammans med Volvo och Sandvik.

Hög säkerhet – ökad komfort

Hissarna är utrustade med en heldigital lutningssensor som ger ökad säkerhet och ger användaren stor trygghet i arbetet.
Styvt och solidt stål i saxen och dess leder gör den bekvämare för användare även på höga höjder.
LGMG har utvecklat en bra och säker fullhöjdsdrift, så att arbetet kan effektiviseras även på full höjd.

Robust konstruktion – förstärkt arbetsplattform

Genom lång utveckling och avancerade tester har LGMG kommit fram till en unikt bra produkt.
Det gäller särskilt utvecklingen av kvaliteten i alla leder och leder i saxen.
Hissarna är byggda av särskilt högkvalitativt stål, så att saxen blir styvare, ger större precision och längre livslängd.

Elektroforetisk kvalitetslack

Varje LGMG-lift sprutas med miljövänlig kvalitetslack. Lacken är elektroforetisk, vilket säkerställer hög korrosionsbeständighet. Detta ger liften ett långvarigt bra utseende och förhindrar rost i mycket stor utsträckning.
Invändig lackering av sax förhindrar osynliga rostskador.

LGMG har med tiden skaffat sig tiotals års erfarenhet av tillverkning av liftar, där kvalitet, säkerhet, miljö och effektivitet er och har varit i fokus från start.

Ådalen Truck As (Vårt norska företag) tog in de första liftarna från LGMG 2017, och satte dem direkt i hyresparken för att ge dem det tuffaste och svåraste testet marknaden kunde ge!
Resultatet överträffade alla förväntningar och två år senare började vi sälja LGMG-liftar i Norge.
Ådalen har en lång historia i branschen och har sedan företagets start sålt och hyrt ut liftar till alla branscher. Vi har sett mycket, både bra och dåligt, och vet att vi med våra liftar från LGMG kan garantera att våra kunder får en positiv upplevelse!
LGMG på Bauma messen 2022

Den 33 utgaven av Bauma ble avholdt 24-30 oktober i Munchen. Fokus var ikke overaskende [...]

Les mer
Nyhet! Terrenggående Lithium bomlifter fra LGMG

Med stadig strengere miljøkrav og større bevissthet rundt miljøvern har etterspørselen etter elektriske maskiner økt [...]

Les mer
Ådalen Truck satser stort på salg av LGMG

Ådalen Truck AS startet tidlig å lete etter en liftprodusent som kunne levere driftsikre maskiner [...]

Les mer

Kontaktinformation

Adress

Besöksadress:

Ådalen Truck AS
Trøskenveien 36
1712 Grålum

Postadress:

Ådalen Truck AS
PB 1184 Valaskjold
1705 Sarpsborg

Kontakta oss