Ådalen Truck satser stort på salg av LGMG

Ådalen Truck AS startet tidlig å lete etter en liftprodusent som kunne levere driftsikre maskiner av høy kvalitet.
– Prosessen startet vel allerede i 2013, på reiser til forskjellige messer i både Europa og Asia, sier eier Arild Ådalen
I 2016 reiste han på en av sine årlige turer til Kina, og det var her han kom i kontakt med LGMG. Etter å ha holdt på med lifter i nær 40 år, har kompetansen blitt betydelig, og det var ikke vanskelig å se at her var det gjennomgående god kvalitet.
– Det var gjennomgående god kvalitet i alle ledd i liftene – alt fra selve maskinen, til seviceteamet hos LGMG og til toppen av konsernet som virkelig ville satse i Norge og i Europa. Jeg så at her var det usedvanlig høy kvalitet i forhold til veldig mange andre liftprodusenter.

Rune og Arild med en av liftene fra LGMG.

I 2017 kom de første maskinene til Ådalen. Disse ble plassert rett i utleieparken for å få den tøffeste og beste utprøvingen. På denne måten kunne maskinene testes til det ytterste.
Utleieansvarlig Rune Kristiansen er mektig imponert over liftene etter å ha hatt de i parken sin i 2 år.
– Det hender veldig sjeldent at kunder kommer tilbake og skryter av maskinene de har leid, men de sier tydelig ifra dersom det har hvert noe feil. Når LGMG har vært i utleie hører vi veldig sjeldent noen ting! De er veldig stabile. Har vært utrolig lite driftsstopp og lite problemer. Absolutt driftsikre og økonomiske maskiner å ha i parken vår, sier Rune fornøyd.


Arild Ådalen, Eier

Se vår videopresentasjon

Tett samarbeid med Volvo og Sandvik

Det har de siste 10 årene vært en faglig tung utvikling i Asia som produsenter av maskiner. Asia har alltid ligget langt teknologisk fremme, og har stått for mye av produksjonen av tekniske produkter som vi bruker i dag, og nå ser vi også at de ligger i toppen på produksjon av maskiner.
– I Asia har de fått en vanvittig kompetanse. Det er mange useriøse der også, så vi er veldig glade for at vi har funnet dette merket, skyter Arild inn.
– Det gir oss også en veldig styrke at LGMG er i konsernet sammen med Volvo og Sandvik. De deler på bred og lang kompetanse innenfor maskinbransjen.

Bilde fra varehuset hos LGMG i Kina.

Under produksjon av hver LGMG lift blir maskinen grundig testet på fabrikk før de kommer ut på markedet.
Under utviklingen har liftene hvert igjennom et avansert kvalitetsprogram, hvor blant annet bevegeligheter er blitt testet over 100.000 ganger! Dette testes på deres utviklingssenter som de eier med Volvo. Hver lift er sprøytet med miljøvennlig kvalitetslakk. Lakken er elektroforetisk, som sikrer høy korrosjonsbestandighet, og gir liften et langvarig godt utseende og forhindrer rust i særdeles stor grad.

Opptatt av sluttbruker

– Det imponerer meg at LGMG som er et så stort konsern, er så genuint opptatt at av at sluttbruker får en lift av beste kvalitet. Det sier litt om hvor ydmyke de er, forteller utleieansvarlig Rune Kristiansen.

LGMG satser stort på kvaliteten i hver eneste lift, og er i kontinuerlig dialog om utvikling og tilpassning av liftene.
I 2018 åpnet LGMG et eget Europa-kontor i Nederland som kun skal serve ettermarkedet med teknisk support og sørge for rask levering av deler og maskiner. De har døgnbemannet tekniske support, og døgnlevering på deler. I deres tekniske support er videochatter et godt alternativ. Teknisk leder på Ådalen, Simen Lindberg, forteller også at de ved flere anledninger har kommet opp til Norge for å bistå i utvikling og for hjelp i oppstart.

– De er veldig på hugget for at vi skal ha et godt produkt og svarer nesten alltid med en gang. Men vi har, som Rune sier, nesten ikke opplevd driftstanser eller feil på de. Så det har vært gode maskiner å ha!

 

Les mer om LGMG og våre maskiner her.