Frakt, returer och ångerrätt

Frakt

Här på Ådalen sköter vi all logistik själva. Det gör att vi kontinuerligt arbetar för att våra kunder ska få det bästa fraktpriset hela tiden!
Vi skickar alla våra kunder ett erbjudande på frakt tillsammans med ett erbjudande om truck, lift och/eller utrustning om detta är tillämpligt.
Alla varor skickas normalt med Posten, så länge paketets beskaffenhet tillåter detta. Om godsets beskaffenhet inte tillåter leverans av Posten, kommer annan befraktare att väljas av Ådalen AB. Köparen kan även ange önskad fraktmetod. Eventuella merkostnader detta medför för Ådalen AB kommer att debiteras köparen. Alla avgifter som uppkommer i samband med chartern debiteras köparen.
Transporttiden är normalt kort och som regel kan utrustning och delar komma fram till kunden senast 48 timmar efter att vi lämnat över godset till transportören.
Köparen har full möjlighet att utnyttja sin egen insamling utan extra avgifter från Ådalen AB.
Fraktvillkor är då ExW enl IncoTerms

Retur av varor

Maskiner och/eller specialbeställda produkter har ingen returrätt.
Alla mindre produkter som beställs i webbutiken har returrätt. Om köparen utnyttjar ångerrätten vid retur står köparen för returfrakten.
Om köparen anser att varan är felaktig eller saknas vid mottagandet ska Ådalen AB omgående kontaktas. Ådalen AB kommer i så fall själv att stå för frakten, och ansvara för att reda ut saker.
Vid retur av varor får kunden full återbetalning av produkten. Frakt återbetalas inte.

Ådalen AB ska alltid kontaktas innan eventuell retur. En retur utan avtal med oss ​​anses ogiltig!

Alla returer av varor ska ske inom 14 dagar.
Om du vill returnera en vara, använd förpackningen som du tog emot varan i och bifoga orderbekräftelsen med varorna och skicka till:

Ådalen Truck AS
Trøskenveien 36
1708 Sarpsborg

Ångerrätt

Kunden har inte möjlighet att ångra köp av specialbeställda eller kundanpassade produkter.
Ångerrätten går förlorad om varan inte kan returneras i samma skick och mängd.
Vid utnyttjande av ångerrätten står köparen för returfrakten.

Ohämtad leverans

Om kunden inte är tillgänglig för leverans av beställda varor, eller inte hämtar varor inom vald befraktares tidsfrister, förbehåller sig Ådalen AB rätten att debitera kunden för kostnader i samband med frakt och retur.

Läs köpvillkoren