Som maskinleverantör har vi ett ansvar – och det tar vi på största allvar!

Klimatrapporterna som presenterades 2021 väckte ett allvar hos oss alla och det behövs åtgärder.
Ådalen AB som leverantör av LGMG och Hangcha i Sverige och Norge har ett ansvar att gå mot en grönare vardag och påverka så gott vi kan.

Om vi ​​ska nå målet att vara klimatneutrala år 2050 behövs en global övergång till elektriska maskiner. Våra leverantörer gör vad de kan på global nivå. Det vill vi bidra till genom vårt arbete som importör i Sverige och Norge.

Därför siktar vi på att endast sälja helelektriska fordon till 2025!

Vi vill påverka ett mer hållbart val och det ska vi göra genom att utöka vårt elsortiment och så småningom bara sälja helelektriska maskiner.

Branschen är redo – vi är redo!

Hela byggbranschen måste i framtiden bli mer klimatneutral och till 2050 ska den vara 100 % kolfri. Det kräver att vi alla samlas och vidtar åtgärder!
Lastbilsbranschen har länge arbetat med miljövänliga alternativ och var tidigt ute med bra alternativ redan från 90-talet. Vi har haft en explosiv utveckling inom eltruckar och redan 2020 bestod 50 % av vår försäljning av helt elektriska truckar. 2021 kom de första litiumdrivna bomlyftarna från LGMG.

Vi vill påverka mer och sätter ett mål om 100 % helt elektriska maskiner till 2025!

Se våra maskiner Kontakta oss

Hur ska vi uppnå detta?

Åtgärder måste vidtas för att vi ska nå våra mål!
Här är några av de åtgärder vi vill vidta:

Informera kunden

En stor del av arbetet för att nå detta mål är att informera marknaden om att det redan finns utmärkta elalternativ som ersätter liftar och truckar med förbränningsmotorer.
Det handlar med andra ord inte bara om att få kunden att välja grönt, utan också att få dem att förstå att elalternativen redan idag faktiskt är lika bra eller bättre inom alla användningsområden.

Utställningslokal?
Ännu bekvämare för onlineshopping!

Vårt huvudsakliga showroom finns här, på vår hemsida. Och det vill vi fortsätta med! Idag säljs mycket utrustning och mindre lagermaskiner på nätet, men utöver detta vill vi göra det enkelt och överskådligt att beställa större truckar och liftar på nätet, så sättet att välja en helelektrisk maskin i framtiden blir enkelt .

Litium – den stora arvtagaren

LGMG och Hangcha har länge arbetat med miljövänliga alternativ och var överlag tidigt på scenen med bra alternativ redan från 90-talet. Kompetens och utveckling i branschen har gjort att vi idag kan erbjuda utmärkta alternativ till truck och lift med förbränningsmotorer. Litium truck från Hangcha och Litium liftar från LGMG kan främst pekas ut som den stora utmanaren och efterträdaren till diesel- och gasmaskiner.

Utforska våra litium liftar

Lyftkapacitet
450 kg
Garanti
5 år!
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
230 kg
CE-märkt
CE-märkt
Garanti
5 år!
Lyftkapacitet
230 kg
Garanti
5 år!
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
230 kg
Garanti
5 år!
CE-märkt
CE-märkt

Utforska våra litium truckar