De aller første LGMG liftene ble lansert på det norske markedet i 2017 i vår egen utleiepark for den tøffeste utprøvingen. Tre år senere introduserte vi LGMG for salg til det norske markedet etter veldig god erfaring og resultater! Mer om lanseringen og utprøvingen kan leses her.

Vi mener LGMG har gått litt lenger med maskinkvaliteten i hver lift enn de aller fleste produsenter i dagens marked. Våre maskiner leveres i høykvalitetsstål, er forsterket og derfor meget stabile og trygge å arbeide i.

Langt fremme i utviklingen

Salgsansvarlig på lift med mange år og tung erfaring i bransjen, Jan Erik Parr er overbevist og er begeistret over utelukkende gode tilbakemeldinger fra kundene, og trekker frem noen punkter han synes er ekstra viktig.
– Slitasje på lakk med rustangrep på denne type maskin er dessverre ganske vanlig. LGMG har også her gjort det lille ekstra på alle liftene! Saksepakkene er innvendig lakkert, og utvendig lakk er sterk, den beskytter godt for rustskader og opprettholder maskinenes glans i lang tid. Kvalitets detaljer som sveiseskjøter, avrunding av kanter, mindre stålkomponenter som stoppere og forsterkninger av rekkverk, gir en høyere kvalitetsopplevelse og forlenger liftens levetid.

Hard utprøving ga gode resultater

Etter flere års hard testing i utleiemarkedet, har vi erfart at LGMG´s sakselifter fungerer svært godt med lite feil. Erfaringen vår er mindre ståtid og lavere driftskostnader enn sammenlignbare produkter. Stadig flere brukere og utleieselskaper benytter nå LGMG sakseplattformer og vi gleder oss over kun positive tilbakemeldinger fra brukerne.

Jan Erik Parr
Salg Lift

Stadig flere brukere og utleieselskaper benytter nå LGMG sakseplattformer og vi gleder oss over kun positive tilbakemeldinger fra brukerne.

I godt selskap

LGMG er søsterselskap av Volvo og Sandvik og sammen produserer de og leverer personløftere av meget høy kvalitet. Maskinene leveres med universelle komponenter, og er lett gjenkjennelig for teknikere å drifte og vedlikeholde. Brukerteknisk er sakseliftene standardisert slik alle brukere er vant med på disse type lifter fra konkurrerende merker.

Volvo og Sandvik er kjente produsenter for de aller fleste, og erfartes som produkter av høy kvalitet. Industrikompetansen fra dette produksjonsmiljøet har bidratt til at standarden i LGMGs fabrikker og deres produkter, er av samme høye kvalitet er vår erfaring.

Ådalen er stolte over å representere liftprodusenten LGMG i Norge og Sverige.

Vil du finne ut mer om LGMG?

Her er det mest besøkte sidene relatert til LGMG lifter.