Gigantisk er ordet som best beskriver den tyske maskinmessen «Bauma».

Hovedgrunnen er ganske enkel da det er verdens største handelsmesse basert på areal. En annen grunn er det vanvittige mangfoldet av anleggsmaskiner, lifter, kjøretøy og utstyr som stilles ut på messen.

Den 33 utgaven av Bauma ble avholdt 24-30 oktober i Munchen. Fokus var ikke overaskende «bærekraft» og «digitalisering».

LGMG stilte mannsterke opp med 30 personer på sin stand som inneholdt mange spennende lift nyheter. Messen ble bekreftelsen på den store «grønne» satsingen til LGMG som allerede er i veldig god gang. I foredrag fra ledergruppen til LGMG ble det presisert den viktige rollen maskinprodusenter har for å levere bærekraftige maskiner.
Det er allerede et vidt spekter fra LGMGs range som leveres i elektrisk utgave, blant annet de elektriske bomliftene med lithium batterier, men det vil også fortløpende i første og andre kvartal 2023 komme nye modeller. Dette vil gjøre at LGMG kan levere hele sin range som et elektrisk alternativ.

En annen spennende nyhet på LGMG sin stand var første utgave av den nye teleskoptrucken. Denne vil bli leveringsklar våren 2023.

Det er ingen tvil om at Bauma fortsatt er en viktig møteplass for det skandinaviske markedet. Ådalen Truck AS var godt representert på stand for LGMG ved Jan Erik Parr, Arild Ådalen og Ørjan Ådalen.