Ådalen Truck AS och A. Ådalen AB är glada över att meddela nyheten att vi blir en ny återförsäljare av OMME Lift-byrån.

Detta strategiska avtal kommer att stärka Ådalen Truck AS och Ådalen ABs position på marknaden och utöka företagets produktsortiment genom att kunna erbjuda maskiner inom segmentet släp- och larvbanddsliftar Med över 1000 sålda maskiner 2022 av märket Hangcha och LGMG är Ådalen redo för ytterligare ett segment på sin resa.

Det är mycket glädjande att få denna möjlighet att stärka vår position som leverantör av lyftutrustning. Jag har haft förmånen att arbeta med Ommelift under många år tidigare, vilket gör mig väl bekant med fabriken och branschens entusiasm för Omme som produkt. Ommelift erbjuder driftsäkra maskiner och fabriken är känd för sin innovation och förmåga att erbjuda lösningar som passar den krävande uthyrningsbranschen med sina varierande kunders behov. Dessutom är Ommelifts produkter användarvänliga och lätt igenkännliga för användarna. Detta ger oss en bred och lovande marknad att arbeta med tillsammans

Fredrik Neiås, ansvarar för försäljningen av lyftutrustning i Ådalen AB.

Et anerkjent, dansk merke med lifter i verdensklasse

Omme Lift är en mycket erkänd dansk tillverkare av lyftlösningar med en lång historia och expertis inom design och tillverkning av avancerade liftar Detta avtal ger Ådalen AB möjlighet att erbjuda ett bredare utbud av kvalitetsprodukter till sina kunder och samtidigt dra nytta av Omme Lifts erkända varumärke och tekniska expertis.

– Vi är mycket glada över att kunna meddela avtalet med Omme Lift. Det är ett etablerat och mycket populärt varumärke som kommer att fylla luckor, och samtidigt stärka vårt produktsortiment som vi kan erbjuda våra kunder, säger Ørjan Ådalen, VD för Ådalen Truck AS och A. Ådalen AB.

Ørjan Ådalen, VD för Ådalen Truck AS och A. Ådalen AB.

Med över 100 års historia har OMMLIFT blivit ett mycket väletablerat danskt företag. De har ett tydligt mål att stärka sin position och bli en ledande tillverkare på den globala liftmarknaden, speciellt inom släpvagns- och bandliftar som är deras segment.

För att förverkliga denna vision lägger de stor vikt vid innovation i både produkterna och interna processer. Detta bidrar till framgångsrik utveckling, produktion och försäljning av förstklassiga personliftar världen över. Omme liftar är designade för att möta slutanvändarnas önskemål och behov.

Deras framgång beror på deras ständiga förbättringar och förmåga att anpassa sig till en ständigt föränderlig marknad.

 

– Vi är glada att kunna meddela att Ådalen har blivit vald till Omme Lifts nya distributör i Norge och Sverige. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Örjan Ådalen och hans starka och professionella Ådalen Team. På så sätt kan vi fortsätta att bearbeta önskemålen och behoven från våra lojala Omme Lift-kunder och ytterligare stärka varumärket Omme i Norge och Sverige, säger Jesper Boysen, Global Sales & Marketing Manager på OMMELIFT.

 

Se ett urval av OMME liftar

Lyftkapacitet
230 kg
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
250 kg
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
200 kg
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
200 kg
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
200 kg
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
200 kg
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
200 kg
CE-märkt
CE-märkt
Lyftkapacitet
200 kg
CE-märkt
CE-märkt