OMMELIFT
En liftleverantör med ärlighet, flit och lojalitet i fokus

OMMELIFT har en lång tradition av att producera kvalitetsprodukter med kundernas önskemål och behov i åtanke. Omme liftar är kända för att hålla mycket hög kvalitet och tillförlitlighet, samt en lång livslängd. Detta gör Ommelift till en favoritlift på marknaden.

OMMELIFT är ett tredje generationens familjeföretag, och har genomgått en betydande utveckling under de senaste 100 åren från den lokala smedjan i Sdr. Omme 1906 – till det moderna, internationella produktionsbolag de är idag.

Ådalen – Officiell OMMELIFT återförsäljare

I juni 2023 blev Ådalen officiell återförsäljare av OMMELIFT i Norge och Sverige. Detta avtal markerar ett betydande partnerskap mellan två branschledande företag och kommer att ge kunderna tillgång till ett brett utbud av pålitliga kvalitetsliftar.
Ådalen har en lång historia i branschen och ser fram emot att kunna leverera den välrenommerade Ommelift-kvaliteten till nya och gamla kunder, samtidigt som man kan erbjuda nödvändig kompetens och support.

Vision och målsättning

OMMELIFT har en fast ambition att stärka sin position och bli en ledande tillverkare på den globala marknaden inom hissindustrin med släp- och bandliftar.
För att förverkliga visionen läggs tonvikten på innovation i produkter och interna processer som stödjer framgångsrik utveckling, produktion och försäljning av förstklassiga personliftar på global skala. Omme liftar är designade och byggda för att möta slutanvändarens önskemål och behov.
Deras framgång ligger i deras förmåga att kontinuerligt förbättra och anpassa sig till en ständigt föränderlig marknad.
Vi uppmuntrar innovativt tänkande och implementerar nya idéer för att säkerställa att vi ligger i framkant av industritrender och tekniska framsteg.
Ommelifts vision strävar efter att uppnå enastående resultat samtidigt som det behåller ett starkt fokus på hållbarhet och ansvarsfulla affärsmetoder.

Redan från början har OMMELIFT varit ett stolt företag med starka rötter och kopplingar i lokalsamhället – värderingar som lever vidare idag. Jyllandsheias kärnvärden är en integrerad del av företagets identitet

Utforska liftarna från OMMELIFT

Kontaktinformation

Adress

Besöksadress:

Ådalen AB
Båtsman bleks gata 6
42257 Hisings Backa

Postadress:

Rådmansgatan 39 B, LGH 1201
11358 Stockholm

Kontakta oss