Ådalen Truck AS grundades 2006 och har sedan dess vuxit till att bli en av de största truck leverantörerna i Norge med HANGCHA. År 2019 blev vi återförsäljare av liftmärket LGMG och även Hinowa i Norge. Ådalen Sverige etablerades 2020. Vi levererar ett stort urval av nya gaffeltruckar i alla storlekar, med både el- och dieselmotorer. Pall/ ledstaplare, pall/ låglyftare, terrängtruck, truckdelar, saxliftar, bomliftar och bälteslift ingår också i vårt sortiment.Vi har över 40 års erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna att skräddarsy en maskin exakt efter dina behov!

Vi lagerför varuhusmaskiner, allt av utrustning och våra bästsäljande truckar. Vi ser alltid till att ha ett bra flöde av maskiner in, så att försäljning och leveransprocessen går så snabbt som möjligt.

Vi har ett eget reservlager i Sarpsborg, där vi kontinuerligt kan skicka ut reservdelar till våra kunder. Annars har våra leverantörer ett centrallager i Europa, vilket alltid garanterar snabb och säker leverans!

 

Totalleverantör – vi skräddarsyr maskinen åt dig!

Ådalen levererar gaffeltruckar, pall/ ledstaplare, pall/ låglyftare och annan materialhanteringsutrustning till mycket konkurrenskraftiga priser.

Alla HANGCHA-maskiner är byggda med flera av de bästa komponenterna på marknaden, men är också byggda på ett enkelt och robust sätt. Detta sänker kostnaderna, förenklar underhållet och ger dig en bra användarvänlig maskin som du har under lång tid framöver.

HANGCHA är bland de tio största truckleverantörerna i världen och har sedan starten 1956 haft en mycket positiv utveckling.

Ådalen blev först en återförsäljare av Hangcha 2006, innan vi 2010 blev en exklusiv återförsäljare i Norge och med distributörs/ återförsäljaravtal för Sverige.

LGMG är en kvalitetsmedveten lift tillverkare som vi först tog in 2017 för testning. Testningen på den norska marknaden har varit en succé och 2019 började vi sälja liftarna för fullt.

LGMG är ett systerföretag till Volvo och Sandvik och liftarna har byggts i samarbete med dem.

Vi kan service

Med över 1100 maskiner sålda under de senaste tre åren har vi byggt upp ett bra servicenätverk i hela Norge. Detta säkerställer att våra kunder får den hjälp de behöver och att de får årlig service på maskinen. Samma koncept är under uppbyggnad i Sverige.

Servicetelefon: 0303-707270

E-post: post@aadalen.se

Vårt team

Ørjan Ådalen - Salgssjef hos Ådalen Truck AS

Ørjan Ådalen
VD

Arild Ådalen - Daglig leder og eier hos Ådalen Truck AS

Arild Ådalen
Ägare

Simen Lindberg
Teknisk ledare

Lisa Vedvik Ådalen
Marketing