Sekretess och policy

Sekretess, behandling av personuppgifter online

Denna sekretesspolicy gäller Ådalen Truck’s webbplats. Ådalen Truck AS ansvarar för behandlingen av personlig information som samlas in på denna webbplats. Svenska Ådalen AB samverkar med Ådalen truck AS beträffande datainsamling.

Vi samlar inte in personlig information som födelsedatum och personnummer eller information om personliga betalkort.

Exempel på erhållen information:

  • Företagsnamn
  • Kontaktperson
  • Företagsadress / fakturadress
  • Telefonnummer och e-postadress
  • Information om din användning av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besöks, webbläsarinställningar och IP-adress

Hur erhålls information?

Informationstjänster samlar in information via formulär på vår webbplats. Det är frivilligt att tillhandahålla denna information. Om du väljer att inte lämna personlig information kan det bli svårt att ge dig tillgång till produkten eller tjänsten.

Exempel på formulär:

  • Kontaktformulär
  • När du vill hyra eller köpa en produkt.
  • När du köper produkter eller tjänster på våra webbplatser
  • Genom att registrera dig för att få vårt nyhetsbrev eller blogg via e-post

Syftet med den erhållna informationen

  • För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
  • För att kunna skicka relevant information
  • För att kunna kontakta och erbjuda våra produkter och tjänster

Vi skapar profiler på grundval av den erhållna informationen för att kunna erbjuda dig de mest relevanta produkterna och ge god kundservice. Profilerna är endast baserade på information som du frivilligt ger oss, vi samlar inte in information för detta ändamål från tredje part.

Hur lagras informationen?

Information erhållen via formulär på vår webbplats, CRM-system och via Google Analytics.

Hur raderas informationen?

Information raderas på begäran genom att kontakta vårt kundcenter.

Utlämnande av information till tredje part?

Den personliga informationen kan delas med en tredje part i de fall där detta är nödvändigt, till exempel när du ansöker om ett hyresavtal. Våra kunder kommer alltid att informeras om detta.

Rättigheter

Som användare av vår webbplats har du rätt att kräva åtkomst till den personliga information vi behandlar om dig och hur den behandlas. Du kan också kräva korrigering, radering och begränsningar i behandlingen av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.

Om behandlingen av personuppgifter baseras på samtycke kan du när som helst återkalla samtycket.

Om du tror att vi inte har följt dina rättigheter i enlighet med personuppgiftslagen har du rätt att framföra ditt ärende till berörd tillsynsmyndighet eller kontakta oss direkt. 

Kontaktinformation

Telefon 0303-707270
post@aadalen.se
Ådalen AB, Doterödsvägen 25, 444 32 Stenungsund