Hangcha Group Co., Ltd. är ett stort företag inom gaffeltruckbranschen och är idag den ledande tillverkaren inom området i Kina. Hangcha Group har ett komplett produktsortiment av materialhanteringsutrustning. De tillverkar motviktstruckar från 0,75 ton till 48 ton, sidolastare, skjutstativtruckar, terrängtruckar, gaffeltruckar, pallstaplare, lagerutrustning och mycket mer. Totalt producerar de mer än 10 tusen specifikationer. Flera nyutvecklade produkter har vunnit priser inom forskning och teknik i hela landet. Hangcha får bäst resultat när det kommer till kundnöjdhet i Kina.
Företaget grundades första gången 1956, då mest med inriktning på reparation av lastbilar. 1958 började de tillverka sina egna lastbilar och har sedan dess upplevt en enorm tillväxt. 2019 var de nr 8 bland de 10 världsledande lastbilstillverkarna.
2013 hade de en försäljningsvolym som nådde topp 10 i världen inom materialhanteringsutrustning.

Hangcha har idag ett fabriksområde i Hangzhou strax utanför Shanghai i Kina. Ytan är över 1 miljon kvadratmeter och består av flera produktionshallar, ett test- och utvecklingscenter
Genom att använda sig av det moderna FoU-centret (forskning och utveckling), teknikcentret och ett effektivt produktionsstödsystem kan de ständigt ligga i framkant av det allra senaste som marknaden har att erbjuda. På så sätt kan de garantera och säkerställa att de levererar gaffeltruckarna enligt de högsta standarderna och de strängaste reglerna.
Med mer än 60 försäljnings- och servicedotterbolag, 140 kinesiska återförsäljare och över 70 återförsäljare på andra håll i världen, är HANGCHA starkt representerat över hela världen.
Zhejiang Hangcha Imp. & Exp. Co., Ltd, är dotterbolag till Hangcha Group, och ansvarar för import och export av HANGCHA GROUP, och levererar gaffeltruckar, reservdelar och efterservice till hela världen.
Hangcha tillverkar för närvarande långt över 200 000 truckar per år, som exporteras. Speciellt i USA och Kanada har Hangcha haft god tillväxt. Vi ser också särskilt god tillväxt i Norge de senaste åren.

HANGCHA’s historia

Förstklassigt FoU-arbete

Hangcha är ett internationellt högteknologiskt företag som lägger stor vikt vid utveckling. Deras FoU-team är ett av de bästa i Kina och disponerar tillsammans fyra gaffeltruckinstitut, fyra komponentinstitut, ett teknikinstitut och ett internationellt godkännandelaboratorium.

Stort fokus på testanläggningar

Varje truck går igenom avancerade tester i sitt eget testcenter. Här testas truckarna mot alla möjliga potentiella situationer, och vidareutvecklas. Centret är utrustat med utrustning för provning av högsta klass.

Produktionshallar i världsklass

Produktionshallarna är högteknologiska med både automatiska, toppmoderna monteringslinjer samt manuella stationer som säkerställer kvalitet.

Certifieringar enligt de strängaste kraven

Hangcha har efter de strängaste normerna och reglerna uppnått ISO9000 och ISO14000 certifiering och med detta i världstoppen inom produktion, produktteknik och miljöledningssystem.

Med miljön som fokus

Som en kinesisk ledare inom materialhantering och bland de 10 bästa på global basis, tar Hangcha socialt och miljömässigt ansvar på största allvar och vill använda möjligheten att göra skillnad.
De insisterar på att anta hållbara koncept och metoder med en långsiktig plan.

Ådalen Truck As blev först återförsäljare för Hangcha 2006, innan vi blev exklusiv återförsäljare i Norge 2010. 2020 öppnade vi vår svenska avdelning för första gången.
Ådalen har en lång historia i branschen och har med tiden byggt upp en betydande kompetens inom montering och konstruktion av motviktstruckar, skjutmasttruckar och annan materialhanteringsutrustning.
Vi har ett stort serviceteam bakom oss, och bra avtal och serviceställen runt om. Det är så vi säkerställer att varje köpare får den hjälp de behöver, oavsett var de bor.

Kontakt informasjon

Adress

Besöksadress:

Ådalen Truck AS
Trøskenveien 36
1712 Grålum

Postadress:

Ådalen Truck AS
PB 1184 Valaskjold
1705 Sarpsborg

Kontakta oss