Frakt, retur och ångerrätt

Frakt

Ådalen hanterar all logistik själv. Det innebär att vi kontinuerligt arbetar för att våra kunder alltid ska få det bästa fraktpriset!

Vi erbjuder alltid frakt till alla våra kunder vid offert på truck, maskin och/ eller utrustning, när det är relevant.

Alla varor skickas normalt av Posten/ Bring, om paketets karaktär tillåter detta. Om varornas natur inte tillåter leverans via Bring, kommer en annan befraktare att väljas av Ådalen. Köparen kan också ange önskad leveransmetod. Eventuella extra kostnader som detta medför kommer att debiteras köparen. Alla eventuellt uppkomna avgifter i samband med frakt och leverans debiteras köparen.

Transporttiden är normalt kort och som regel kan utrustning och komponenter komma fram till kunden inom 48 timmar efter att vi har levererat varan till transportören.

Köparen har full möjlighet att använda sin egen frakt eller transportlösning utan extra avgift från säljaren.

Fraktvillkoren är då EXW enligt IncoTerms

RETUR AV VAROR

Maskiner/ truckar och/ eller specialbeställda produkter har i utgångsläget ingen returrätt.

Alla produkter som beställts i webbutiken har rätt till retur. Om köparen utnyttjar ångerrätten för retur, är köparen ansvarig för returfrakt.

Om köparen anser att varan är felaktig eller defekt vid mottagandet måste Ådalen AB kontaktas omedelbart, i de fallen är Ådalen AB ansvarig för frakt och ansvarar för upplägget.

Vid retur av varor får kunden full återbetalning av produkten. Frakt återbetalas inte.

Ådalen AB måste alltid kontaktas innan en eventuell retur. En retur utan avtal med oss ​​kommer att betraktas som ogiltig!

Alla varor måste returneras inom 14 dagar.

Om du vill skicka en artikel i retur enligt angivna villkor samt att det är avtalat om denna adress, använd förpackningen du fick varan i och lägg till orderbekräftelsen tillsammans med varorna och skicka till:

Ådalen AB
Doterödsvägen 25
444 32 Stenungsund

RÄTT TILL ÅTGÄRD

Kunden har inte möjlighet att annullera köpet av specialbeställda eller specialanpassade produkter.

Ångerrätten förloras om varan inte kan returneras i samma skick, kvalitet och/ eller kvantitet.
När du använder ångerrätten täcker köparen returfrakten.

ICKE TILLGÄNGLIG FÖR LEVERANS

Om kunden inte är tillgänglig för leverans av beställda varor, eller inte hämtar varor inom tidsfristerna för den valda befraktaren, förbehåller sig säljaren rätten att debitera kunden för kostnader i samband med frakt och retur.

LÄS VILLKOREN FÖR KÖP