Med over 40 års erfaring har Ådalen Truck vokst seg til å bli et salgs senter for utstyr og maskiner. Vi er med HANGCHA i dag en av de største gaffeltruck leverandørene i hele Norge.

Opp igjennom tiden har Ådalen solgt gaffeltrucker av ulike typer til mer enn 2000 bedrifter i hele Norge. Og totalt er det solgt over 1150 trucker til ulike bedrifter bare de siste 3 årene.

Vi opplever ofte at kundene lurer på mye av det samme. Derfor lanserte vi nylig en video som kort forteller om hvem vi er og våre grunner for hvorfor du bør vurdere HANGCHA neste gang du skal kjøpe gaffeltruck eller annen maskin for materialhåndtering.

En av våre selgere, Mathias Harbo Tombre, forteller

– Det finnes jo så klart gaffeltrucker som er mer teknisk avanserte og kanskje ”frempå” på den måten, men samtidig mener vi at nettopp det er vårt sterke kort! At HANGCHA truckene er enkelt bygd opp, men med flere av de beste komponentene på markedet. Derfor er den veldig solid. Den gir veldig lite vedlikehold, og det oppstår sjeldent problemer. Det er nettopp det vi opplever at kundene er opptatt av! De vil ha en enkel, solid og brukervennlig truck, som ikke koster skjorta!
– Og det er HANGCHA! Det er gøy å selge et så solid truck merke, hvor man får så mye positive tilbakemeldinger fra kundene, avslutter han.

Utforsk informasjons siden!

Scroll ned for å se video!