Detta inlägg publicerades först på våra norska sidor: www.aadalen.no

Med över 40 års erfarenhet har Ådalen Truck blivit ett försäljningscenter för utrustning och maskiner. Med HANGCHA är vi idag en av de största leverantörerna av gaffeltruckar i hela Norge.

Med tiden har Ådalen sålt gaffeltruckar av olika slag till mer än 2000 företag i hela Norge. Det har sålts över 1150 Hangcha truckar till olika företag bara under de senaste tre åren.

Det är ofta att kunder undrar över de samma sakerna, därför har vi nyligen lanserat en video som kort förklarar vem vi är och våra anledningar till att du bör överväga HANGCHA nästa gång du köper en gaffeltruck eller annan materialhanteringsmaskin.

En av våra säljare, Mathias Harbo Tombre, säger

– Det finns naturligtvis gaffeltruckar som är mer tekniskt avancerade med en rad olika komponenter och mer framåtlutade på det sättet, men samtidigt tror vi att detta är precis vårt starka kort! Att HANGCHA truckarna är enkelt men precist uppbyggda med flera av de bästa komponenterna på marknaden. Därför är den väldigt solid. Det mindre underhåll och felkoder och problem uppstår sällan. Det är precis vad vi upplever att kunderna är oroliga för! De vill ha en enkel, solid och användarvänlig truck, som gör jobbet och inte kostar skjortan!

– Det är just vad HANGCHA är! Det är kul att sälja ett så starkt truckmärke som levererar och där man får så mycket positiv feedback från kunderna, avslutar han.

UTFORSKA INFORMATIONSSIDAN!

RULLA NER FÖR ATT TITTA VIDEO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.