Ådalen Truck AS er offisiell forhandler av Hinowa og LGMG i Norge, og kan derfor tilby et bredt spekter av nye lifter i meget god kvalitet til svært konkurransedyktige priser. LGMG er en av verdens største produsenter av lifter, og har bygget sine lifter i samarbeid med Volvo gjennom flere år. Hinowa er godt etablert og en av verdens største produsent av spesiallifter for bruk både inne og ute.

Vi opplever en stigende interesse for spesiallifter, hvor Hinowa beltegående maskin er i en særstilling. Spesielt innenfor kombinert bruk inne og ute, i idrettshaller, scenearbeid og parkarbeid er interessen stor.

Jan Erik Parr er salgsansvarlig for Ådalen og kjenner godt på den positive interessen.

– Vi startet som Hinowaforhandler i november 2019, og til tross for Coronakrisen er aktiviteten gledelig stor. Spesielt spennende er det å oppleve aktiviteten blant landets kommuner, hvor kravene til fleksible løsninger er tydelig. Drift og vedlikehold av alle kommunens eiendommer, idrettshaller, kulturhus, scener, parker og sentrumsgater utfordrer oss som liftleverandør.

Parr har arbeidet med liftimport, salg og service i over 20 år. Siden 2006 har han vært styreleder i liftnæringens bransjeforening, PLF,  hvor kvalitet på hele verdikjeden er kjernefokus. Dette være seg sikker bruk, opplæring av operatørene, instruktørene og å sette krav til kontroll og servicerutiner. Det skal være trygt å handle og/eller leie maskiner fra et PLF medlem.

Jan Erik Parr

Spesielt spennende er det å oppleve aktiviteten blant landets kommuner, hvor kravene til fleksible løsninger er tydelig. Drift og vedlikehold av alle kommunens eiendommer, idrettshaller, kulturhus, scener, parker og sentrumsgater utfordrer oss som liftleverandør.

– Jeg synes det er svært spennende å følge utviklingen i markedet. I alle år har kommuner vært en viktig kundegruppe med sitt sammensatte behov. Det er ingen tvil om at økonomi er viktig, og da blir valg av liftløsning som dekker flere varierte oppgaver inne som ute desto viktigere. HMS opplever jeg at er høyt prioritert, lang levetid på utstyret er viktig, det samme er fleksibiliteten, forteller han. – Det må den jo være, all den tid liftene er tenkt brukt inne på et idrettsgulv den ene dagen, ute i en park den neste, for så å skifte lyspærer eller dekorere sentrumsgater den tredje.

Hinowa beltelifter er konstruert for å dekke denne varierte og krevende bruken. Liftene er bygd opp av de beste komponentene på markedet, men samtidig bygd opp veldig enkelt og robust, slik at det gir enkelt vedlikehold og garanterer en driftssikker lift.

– Det er kjempe betryggende å kunne selge et produkt man vet kundene vil være fornøyd med.

Bilde: Horten kommune sjekker ut og henter liften på Ådalen Truck.

Horten kommune investerte nylig i en Hinowa Light Lift 15.70 med tilpasset tilhenger, slik at liften enkelt kan transporteres rund på anleggene i kommunen.

– Vi bruker maskinen ukentlig i vår forvaltning av kommunens eiendommer, kan Assisterende driftsleder avd. eiendom, Henning Søsæther fortelle. – Liften er et svært viktig verktøy, hvor fleksibilitet, fremkommelighet og enkel i bruk er viktig for oss. Vi bruker maskinen først og fremst innendørs, og da er det viktig at den er smal, kompakt og er skånsom mot underlaget – akkurat det er Hinowa liften.

Nylig brukte vi den til kontroll av brann luker og skifte av lyspærer inne i rådhuset. Ellers er det viktig vedlikehold i gymsaler og øvrige eiendommer og idrettsanlegg vi benytter liften. Vi er flere brukere, alle har fått grundig opplæring i bruk og vedlikehold. HMS tar vi på alvor, og i denne sammenheng er riktig utstyr for trygg utførelse av arbeid i høyden viktig. Det er meget tilfredsstillende å arbeide i en kommune som prioritert dette, avslutter han.

Jan Erik Parr
LIFT SALG

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Ta kontakt direkte til Jan Erik, eller ring oss på 98 96 96 96.