Ådalen Truck AS styrker sin liftdivisjon ytterligere, og har fått importen av Hinowa beltegående lifter til Norge.

 

Disse beltegående liftene har i lang tid hatt en solid posisjon i det norske markedet. Internasjonalt er også Hinowa en meget sterk produsent og markedsleder i sitt segment.

Den Italienske produsenten produserer beltegående lifter med arbeidshøyde fra 13 til 33 meter på deres fabrikker i Italia. Liftene leveres med valgfrie driftmuligheter som 220V, kombinert med bensin/dieselaggregat eller med lithium batterier.

Salgs – og markedssjef på lift hos Ådalen ledes av Jan Erik Parr, som har lang fartstid i bransjen. Parr forteller at han har arbeidet med Hinowa siden 2007 og kjenner produktet godt.
– Hinowa som leverandør er en solid produsent å ha i ryggen. Kontinuerlig produktutvikling, høy kvalitet og meget godt utstyrte maskiner, gjør sitt til at dette er en svært spennende maskintype å tilby våre norske kunder. På alle måter er produktet svært godt tilpasset markedets behov.
Blant alle standard utrustninger på maskinene kan det nevnes tilkoblingsmuligheter for vann og luft i kurven, hurtigavkobling av kurv, fjernstyring, selvnivellering med mer. Maskinene kan om ønskelig leveres med tilpasset tilhenger, noe som gjør Hinowa til et godt og fleksibelt alternativ til store plasskrevende tilhengermonterte personløftere.
Dette er smale og fleksible beltemaskiner med høyde under 2 meter, og en bredde under 80cm. Dette gjør sitt til at bruken av Hinowa er like godt egnet innendørs som utendørs, skriver Parr i en pressemelding.

Les mer om Hinowa, og utforsk vår side her.
Se video av en av Hinowas råeste modeller her og les om modellen her.

Kontinuerlig produktutvikling, høy kvalitet og meget godt utstyrte maskiner, gjør sitt til at Hinowa er en svært spennende maskintype å tilby våre norske kunder. På alle måter er produktet svært godt tilpasset markedets behov.

Jan Erik Parr, Salgs- og markedsansvarlig Lift