Spør du oss burde enhver truck ha et par med gaffelforlengere!

Mange er ikke klar over hvor mye større bruksområde man får og hvor mye mer effektiv arbeidstiden blir med et par gaffelforlengere. Og når du kan kjøpe et par for kun fra kr 3075,- vil jeg påstå at det er et særdeles godt kjøp.

Men hvorfor bør jeg ha gaffelforlengere?

Kanskje du i utgangspunktet ikke har det største behovet for det? Klarer du deg greit uten ved hjelp av noen korte omveier?

Da vil jeg at du skal tenke på dette!

Når du hele tiden presser trucken til det ytterste, vil slitasjen bli større og sikkerheten vil være betydelig lavere. Du skal kanskje løfte store paller, kanskje til og med med tung last, og må lirke gaflene inn. Du risikere at lasten velter og i verste fall at trucken velter! Dette er selvsagt både risikabelt og mindre kostnadseffektivt for brukeren og eieren!

Det er altså langt ifra mer effektivt å gjøre det på den måten.

Forlengerene er særdeles enkle å montere med låsepinne og låsebolt som følger med hvert sett. De at er formet lik som en vanlig gaffel med spisser, og flotte avrundede kanter, er med på å gjøre godshåndteringen særdeles enkel!
Våre gaffelforlengere er CE merket og godkjent.

Vi leverer bestilinger innen 24 timer, som regel samme dag!

Alt utstyr til truck kan bestilles enkelt ONLINE, og gaffelforlengerene finner du her:

Gaffelforlengere

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss direkte også.
Telefon: 69 10 21 50
Mail: [email protected]