Detta inlägg publicerades först på våra norska sidor: www.aadalen.no

Varje truck bör ha ett par gaffelförlängare!

Många är inte medvetna om hur mycket större användning du får och hur mycket effektivare arbetstiden blir med ett par gaffelförlängare. Och när du kan köpa ett par så billigt så är det en god investering och ett bra köp.

Men varför ska jag ha gaffelförlängare?
Kanske du inte har det största behovet av det? Kan du göra det bra utan att använda några korta omvägar?

Då vill jag att du ska tänka på det här!

När du ständigt nyttjar trucken till det yttersta blir slitaget större och säkerheten kan bli reducerad. Du kan behöva lyfta stora pallar som kanske till och med är tunga och kan behöva snirkla in gafflarna eller lyfta flera gånger för att få fram godset. Du riskerar att lasten välter och i värsta fall att trucken välter! Detta är naturligtvis både riskabelt och mindre kostnadseffektivt för användaren och ägaren!

Så många gånger är det mer effektivt att använda gaffelförlängare vid godshantering.

Förlängningarna är extremt enkla att montera med en låsstift och låsbult som medföljer varje set. Att de är formade som en vanlig gaffel med spetsar och fint rundade kanter hjälper till att göra hanteringen av varor enkel!
Våra gaffelförlängningar är CE-märkta och godkända.

Vi skickar beställningar inom 24 timmar, vanligtvis samma dag!

All utrustning för truckar kan enkelt beställas ONLINE, gaffelförlängningar finns här:

Gaffelförlängningar

Du är välkommen att kontakta oss direkt.
Telefon: 0303-707270
Mail: post@aadalen.se