New York – her kommer vi!

7. februar troppet det opp en klar gjeng på jobb, klare for først en kort arbeidsdag, deretter en uforglemmelig reise til New York!

Etter 7,5 time i fly landet vi endelig trygt på amerikansk land. Vi kom oss inn til Times Square hvor hotellet vårt var, før vi dro ut for litt etterlengtet god kveldsmat. 

Fredagen startet med full fres med fokus på HMS og fremtidige planer. På ettermiddagen hadde vi en flott workshop med stort engasjement. Her er det helt tydelig at vi ønsker å dra lasset sammen, fremover! 2018 har hvert knallbra, og vi gleder oss over å sette nye, høye mål mot 2019! 

Det er godt mulig de flotte omgivelsene rundt oss også bidro til mye inspirasjon, men en tur med fokus på fortsatt fremgang i 2019 – det ble det!

Senere på turen fikk vi være skikkelig turister og gikk på museer, dra til toppen av One trade Center – som gav oss en helt fantastisk utsikt over hele byen! – spaserturer i fantastiske Central Park, og også skikkelig amerikansk hockey kamp; New York Rangers mot Hurricanes. 

Vi takker for en fantastisk tur!